Concept

 

Este o placere pentru mine sa te regasesc printre prieteni si daca vei alege sa ramai alaturi de mine,  sunt sigura ca impreuna vom descoperi valori minunate, vom avea satisfactii ale timpului nostru investit si de ce nu, vom pasi pe o treapta superioara a maturizarii.

De cate ori vei avea nevoie de un sfat bun, de o incurajare sau de o motivare, poti deschide site-ul acesta si impreuna vom gasi solutii.

Eu ma aflu acum la inceput de drum, dar am pornit in  aceasta calatorie cu un vast bagaj  de cunostinte, dorinte de comunicare si de  experiente pe care de multe ori viata mi le-a aplicat cu duritate si fara menajamente, sau de alte ori au venit ca un  adevarat balsam pentru suflet.

Pe Valul Vietii poti gasi intotdeuna o strangere calda de mana,  un  prieten tacut care  sa te  asculte, sa te sfatuiasca sa poti depasesti momentele dificile la care uneori viata te expune.

Aici poti  intelege ca nimic nu este intamplator, ca tot ce ai creat si tot ce este real in viata ta acum exista datorita faptului ca Legea Atractiei functioneaza. Este de ajuns doar sa privesti.  Ce ai in fata ochilor este dovada vie a faptului ca TU ai creat asta. Priveste!

Stiu ca vei fi impresionat si binecuvantat de ceea ce vei descoperi aici. Citind articolele acestea vei ajunge la un punct de cotitura in viata ta si vei incepe sa percepi viata ca pe un dar divin.  E necesar sa intelegi de ce trebuie sa profiti de fiecare zi ca de o noua minune.

Acest site este despre cum sa fii atent si cum sa  descoperi modul in care iti poti dezvolta aceasta abilitate, in asa fel incat  fiecare intentie a ta sa  se poate concretiza  –  si sa  iti poata  schimba radical viata.

Marii vizionari ai lumii au  spus atat de frumos: Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample.

Daca vrei sa faci lucrurile sa se intample trebuie sa incepi prin a face ceva.

– Dezvoltarea inseamna schimbare;

– Schimbarea inseamna motivatie;

– Motivatie inseamna dorinta.

Vezi cat de simplu poate fi? Totul incepe de la o dorinta.

Important este sa fii consecvent in ceea ce iti doresti.

NU RENUNTA NICIODATA!

208155_162793617194509_758666089_n

P.S.  Daca nu este prea mult pentru tine si consideri ca ai gasit macar o fraza care ar putea influenta pozitiv pe cineva, te-as ruga sa imi aduci un comentariu,  like sau  share.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/valulvie/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273