Valul Vieții

10 Sep

72900_402220969870981_693730331_nAstăzi, mai mult decat oricand, se vorbește despre iubire.  Iubirea este cea care învinge totul.

Iubirea este cea care iți dă aripi, dar și cea care ți le frânge.

Iubirea te înalță pe val sau te scufundă în abisul întunecat al deznădejdii.

M-am intrebat de multe ori, de ce  iubirea este cântată sau transpusă în versuri de oameni, de cele mai multe ori atunci cand sunt răniți? Oare doar atunci îi recunosc adevărata frumusețe? Oare, când o au alături, nu știu să o aprecieze la adevarata ei valoare?

Adevaratele iubiri se nasc sau renasc, mereu. Iubirea ne face sa simțim adierea vantului și mirosul delicat al florilor.

Simțim cum totul  renaște. Dorința de viață se amplifică și puterea, recunoștința, veselia, iubirea, ne inundă sufletul.

Fiecare dintre noi putem fi cel mai puternic Val, care își mângâie țărmul cu cea mai delicată tandrețe.  Suntem născuți din iubire și astăzi mai mult decât oricând avem voie să ne scufundăm în iubire, să strigăm iubirea și să cădem în genunchi pentru a mulțumi Universului pentru sentimentul  că putem zbura.

Fă din ziua de astăzi un nou început și nu lăsa  nici un nor să întunece lumina binecuvântată a dragostei. În iubire nu intra cu pași nesiguri și cu gândul că vei face față la mai multe provocări în același timp. Persoana care te iubește cu adevărat, va simți asta imediat și singurul lucru pe care vei reuși să-l faci, va fi să o rănești  și implicit, să te rănești.

În iubire, ai dreptul să fii egoist. Cere pentru tine, doar locul I pe podium. Pentru asta, oferă doar locul I în inima ta. Fără alte condiții.

Spune-ți în fiecare secundă din viața ta:

„Nu voi schimba Mercedesul pe o carută,  pentru ca aceea ma poartă in noroi„.

Când iubești cu adevărat, dar doar atunci,   NU RENUNȚA NICIODATĂ!   Fă-ți din dragoste ideal.

Fă din dragoste un templu și din persoana pe care o iubești un idol, căruia să fii pregatit să îi aduci ca ofrandă iubirea ta, tot restul zilelor.

Fă din acea persoană – valul – și tu transformă-te în țărmul care îi  primește mângâierea.

Iubirea este marea, e orizontul, e profunditatea, e speranța … Iubirea e totul!

Iubirea este acel moment cand  deși crezi că te scufunzi, deodată auzi cel mai dulce glas care îți șoptește:

„Sunt aici lânga tine! Eu sunt valul care te va ridica! Bazează-te pe mine!”

fata cu valAcelui om care te face sa te simți așa, spune-i astăzi, dacă nu ai făcut-o până acum:

„Te iubesc! Vreau să fii Valul Vieții mele!”

 Cu drag, iți doresc  să fii fericit (ă)  azi,  mai  mult  ca  ieri  și  mai  puțin ca mâine!

Marcela.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/valulvie/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273